Garanti Bankası 2 mlyr euro veya muadili tutara kadar yurtdışında satılmak üzere İTMK ihracı için genel müdürlüğe yetki verdi
İSTANBUL, 15 Ağustos (Reuters) – Garanti Bankası GARAN.IS 2 milyar euro veya Türk Lirası da dâhil diğer para birimlerinde muadili tutara kadar, halka arz edilmeksizin yurtdışında satılmak üzere İTMK ihracı yapılması hususunda genel müdürlüğü yetkilendirdi.
Banka tarafından dün akşam KAP’a yapılan açıklamada söz konusu tahvil ihracı ve EBRD’ye yönelik yurt dışı satış işlemi yapılması için SPK nezdinde gerekli başvuruların yapıldığı belirtildi.
(Redaksiyon Behiye Selin Taner)
Kaynak: http://tr.investing.com/news/borsa-haberleri/garanti-bankas-2-mlyr-euro-veya-muadili-tutara-kadar-yurtdsnda-satlmak-uzere-itmk-ihrac-icin-genel-mudurluge-yetki-verdi-500810